Поділитись:

Ворог атакував Київ «шахедами» – є пошкодження

Четвер, 29 серпня 2024, 07:20
Ворог атакував Київ «шахедами» – є пошкодження

У ніч на четвер у Києві було зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови в Дніпровському, Голосіївському та Деснянському районах.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Триває атака ворожих БпЛА на Київ. У столиці працює протиповітряна оборона. В Дніпровському районі міста попередньо зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови. За оперативною інформацією – без руйнувань та потерпілих. Дані уточнюються та оновлюються», – йдеться у повідомленні. 

На місці падіння «шахеда» без руйнувань та потерпілих, пожежі не виявлено. 

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що уламки впали на дитячий майданчик між будинками.

Згодом Попко повідомив, що внаслідок атаки ударних БпЛА в Голосіївському районі Києва уламки безпілотника впали на територію житлової забудови. У багатоквартирному будинку пошкоджено вікна та двері. Інформація щодо потерпілих встановлюється. На місце виїхали оперативні служби.

О 6.24 Кличко повідомив про виклик екстрених служб в Деснянський район, де, за повідомленнями мешканців, впали уламки дрона. Підрозділи прямують на місце.

Пізніше він додав, що у Деснянському районі горить альтанка в котеджному містечку. Рятувальники прямують на місце. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів