Поділитись:

Скільки заплатили Сергію Жадану за вірш для реклами McDonald's (відео)

Четвер, 29 серпня 2024, 02:32
Скільки заплатили Сергію Жадану за вірш для реклами McDonald's (відео)

Письменник, музикант та військовослужбовець Сергій Жадан написав вірш для рекламної кампанії McDonald's в Україні. Його запросили знятися й у відеоролику компанії.

Про це Жадан розповів у Facebook, пише Українська Правда.

«Зрозуміло, що у вірші немає бургерів і картоплі фрі, але є смачний пиріг) А ще є пам’ять, любов і ніжність. Бо пам‘ять, це дуже часто саме про любов і ніжність», – додав письменник.

Протягом усього відео Сергій Жадан начитує власного вірша і роздумує про любов між українцями. В кадрі з'являються й військові, зокрема дівчина чекає коли зі служби повернеться її хлопець.

Закінчується відео воз'єднанням закоханих, а вірш такими словами:

«Хай цей день буде одним із див.

Гаснуть за вікнами теплі спалахи літа.

З тобою лишається те, що ти завжди любив.

Те, що любиш тепер. Те, що варто любити».

Також Сергій Жадан отримав гонорар за рекламу – 1 мільйон гривень. Він зазначив, що передає його на благодійність, але не уточнив куди саме.

«Маю сказати, що давно люблю МакДональдз. А сьогодні, коли в Харкові ресторани мережі зачинені через безпекові причини, мак став узагалі чимось особливим, адже найближчі відкриті МакДональдз у Полтаві та Дніпрі тепер сприймаються як символ таких собі острівців відносно безпечного тилу – з його щоденними клопотами та звичками, що нагадують про нормальне життя», – пояснив письменник і додав що це «трішки більше, аніж про рекламу».

У червні цього року Сергій Жадан офіційно підтвердив, що вступив до лав Національної гвардії. Тоді разом з ним про рішення доєднатися до ЗСУ повідомив учасник гурту «Жадан і собаки» Євген Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів