Поділитись:

У Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку Волині

Середа, 28 серпня 2024, 18:14
У Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку Волині

У Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку Волинської області.

Про це повідомили на сторінці Волинської ОДА.  

«Ділова Волинь: співпраця бізнесу, влади, громадськості та освіти для сталого розвитку» – під такою назвою відбувся регіональний форум у Луцьку. Захід пройшов у приміщенні Торгово-промислової палати Волинської області.

До роботи форуму долучився заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко.

«Від начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка та від себе особисто хочу привітати всіх учасників форуму. Щиро дякую програмі ПРООН та шведському центру, які на сьогодні надають підтримку не лише нашій області, а й загалом усій Україні. Ми також надаємо всебічну допомогу бізнесу, в тому числі й релокованому. Загалом вже прийняли понад п'ятдесят підприємців зі сходу та центральної України, – зазначив Олександр Троханенко. – На Волині є дійсно великий економічний потенціал. Тому хочу побажати всім, аби сьогоднішні напрацювання між бізнесом та громадами були дійсно стратегічними. І дякую всім, хто долучається та підтримує волинський бізнес».

Отож, в рамках заходу відбулися панельні дискусії на теми релокації бізнесу, розвитку експорту та кластерного підходу до економічного співробітництва.

У Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку ВолиніУ Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку ВолиніУ Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку ВолиніУ Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку ВолиніУ Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку ВолиніУ Луцьку пройшов форум щодо перспектив сталого розвитку Волині 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів