Наймодніші міські вбрання осені-24

Середа, 28 серпня 2024, 16:18

Street fashion – це перш за все розкутість і комфорт, свобода самовираження для молодих та енергійних. Напрямок, де порушуються, відкидаються сталі стандарти все більше набирає обертів популярності. Ідеї з міських вулиць з ентузіазмом підхопили модні дизайнери для створення яскравих, зухвалих луків та вивели їх на подіуми високої моди.

Футболки, худі, кросівки, куртки вже звичні елементи базового гардероба стильних дівчат. Речі, в яких яскрава експресія дизайну поєднується з комфортністю, практичністю та універсальністю створює Cropp – бренд молодіжного streetwear. Колекції відображають настрої сучасності, надають можливість вільно виражати свою самобутність та погляди.

Як бути модною восени?

Спекотне барвисте літо добігає кінця і модниці вже почали шукати ідеї нових осінніх образів. Мода сезону 2024 вражає різноманітністю трендів і тенденцій, в яких лаконічність рішень межує з несподіваними поєднаннями стилів, форм, текстур. Тому осінь обіцяє бути такою ж насиченою та яскравою.

Перехідний період, коли вже не жарко потребує захисту. Але осінні луки це зовсім не про нудні та невиразні теплі речі. Адже fashion світ знову пропонує нові пропорції, стилі, кольори та разом з нововведеннями минулі тренди в новій інтерпретації. Фаворитами модних колекцій стають жіночі куртки.

На піку популярності будуть:

  • Джинсові – варіант для літніх вечорів та початку осені, поєднується з речами будь-якого стилю.
  • Бомбери – хіт цього сезону, пасує з джинсами, джогерами, максі, міні та міді-спідницями.
  • Байкерські – коротка модель на блискавці зі звуженою талією для створення виразного динамічного образу, поєднується з кросівками, грубими черевиками, чоботами козаками.

Для більш холодних днів є утеплені куртки в різних кольорах та дизайні стьобані, анорак, з капюшоном і без.

Що варто мати в модному арсеналі?

Кожен модний сезон оновлюються тенденції на об’єми, силуети, лінії, колірні комбінації, вибираються нові акценти. Мода 2024 вибирає комфорт, практичність, багатошаровість, та безмежні можливості для експериментів у комбінуванні кольорів, об’ємів, стилів. Тому неодмінним елементом гардероба кожної модниці стали зручні жіночі худі, світшоти, толстовки.

Вони вдало вписалися в міський стиль вуличної моди, легко поєднуються з іншими предметами одягу. Різноманітність силуетів, фасонів, забарвлення та дизайну робить їх вдалою основою для стильних молодіжних луків.

Кілька ідей для стилізацій:

  • Яскравий міський look легко створити поєднуючи укорочене худі зі штанами-джогерами, або міні-спідницею.
  • Моделі oversize з принтом стане безпрограшним варіантом для неформального луку у поєднанні з будь-якими штанами та спідницями.
  • Обтисле худі на блискавці з розкльошеними джинсами, міні-сукнею.

Як створити модний та комфортний urban лук?

Скласти стильний образ – це правильно підібрати та поєднати предмети одягу за стилістикою та кольором. Але щоб зробити його гармонійним, цілісним та підкреслити стиль потрібні аксесуари. Головним акцентним елементом є взуття. Для динамічного неформального streetwear активні дівчата вибирають жіночі кеди, кросівки.

Адже по комфортності вони не мають конкурентів, а різноманітність кольорів та дизайну дає можливість кожній модниці знайти ідеальні варіанти для модних арсеналів до будь-якого сезону.