Поділитись:

Волинянин зберігав удома понад 600 набоїв до «калаша» та шість гранат (фото)

Середа, 28 серпня 2024, 16:45
Волинянин зберігав удома понад 600 набоїв до «калаша» та шість гранат (фото)

У Ковельському районі в помешканні 41-річного волинянина виявили шість гранат, запали до них, понад 600 набоїв калібру 5,45×39 мм, магазини до АК-74 та штик-ніж.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 28 серпня, під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 41-річного жителя Турійської громади правоохоронці виявили та вилучили дві гранати РГД-5, чотири гранати Ф-1, 11 запалів до гранат, понад 600 набоїв калібру 5,45×39 мм, магазини до АК-74, а також штик-ніж.

«Для вилучення небезпечних предметів залучалися спеціалісти управління вибухотехнічної служби ГУНП у Волинській області», – зазначили у поліції.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Поліція застерігає: незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами тягне за собою кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Особа, яка добровільно видасть органам влади незаконну зброю та боєприпаси, звільняється від такої відповідальності.

Волинянин зберігав удома понад 600 набоїв до «калаша» та шість гранат (фото)Волинянин зберігав удома понад 600 набоїв до «калаша» та шість гранат (фото)Волинянин зберігав удома понад 600 набоїв до «калаша» та шість гранат (фото)Волинянин зберігав удома понад 600 набоїв до «калаша» та шість гранат (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів