Де у Луцьку постояти на цвяхах

Середа, 28 серпня 2024, 15:30

Цвяхостояння (або стояння на цвяхах) — це практика, яка стає все більш популярною серед людей, які займаються духовним розвитком, йогою та медитацією. Вона полягає у стоянні босоніж на спеціальних дошках із вбиваними в них цвяхами.

Дошки можуть мати різну кількість цвяхів і різний їх розмір, що впливає на інтенсивність відчуттів.

Де у Луцьку постояти на цвяхах

Таку практику можна спробувати в «Території йоги», що на Коперника, 13в.

 

Також є таке й в студії «Тапас».

 

Заняття проходять на вул. Шопена, 22, 4 поверх, 173 кабінет. Записатись у групу можна написавши нам в особисті повідомлення або за номером телефону +380 96 503 5152

В студії «Diamond» на проспекті Волі, 31 також проводять заняття з йоги і тут можна спробувати цвяхостояння.

Що це таке

Ця практика має свої корені у давніх духовних традиціях, особливо в Індії, де вона використовувалася для очищення розуму, покращення концентрації, розвитку витривалості та підвищення усвідомленості тіла. Вважається, що цвяхостояння може допомогти зняти емоційне напруження, активізувати енергетичні центри тіла (чакри) та покращити загальний стан здоров'я.

Попри зовнішню складність і потенційну болісність, для багатьох людей стояння на цвяхах стає способом подолання страху і болю, а також досягнення внутрішньої гармонії. Важливо, однак, займатися цвяхостоянням під керівництвом досвідченого наставника, особливо для початківців, щоб уникнути можливих травм або негативних наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: