Поділитись:

В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото)

Середа, 28 серпня 2024, 14:00
В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото)

В мережі поділились світлинами з мальовничого озера Пісочне, що  розташоване неподалік від села Гряда Шацького району. Воно є частиною Шацького природного парку, одного з найбільших і найгарніших природних заповідників України.

Атмосферними світлинами з вечірнього озера поділилась Світлана Кравчук у фейсбук-спільноті Шацькі озера.

Це озеро відоме своєю кришталево чистою водою, яка має бірюзовий відтінок, та піщаними пляжами, що приваблюють туристів і відпочивальників.

Глибина озера сягає до 16 метрів, а площа становить близько 2,25 квадратних кілометрів.

Пісочне озеро славиться своєю екологічною чистотою і є улюбленим місцем для купання, риболовлі та водних видів спорту. Навколо озера ростуть соснові ліси, що додає місцевості особливого аромату і привабливості для відпочинку на природі.

В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото)В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото)В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото)В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото)В чарівних відтінках вечірнього сонця: в мережі показали світлини з озера Пісочне (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів