Поділитись:

Помер відомий лікар-анестезіолог луцької лікарні

Середа, 28 серпня 2024, 12:25
Помер відомий лікар-анестезіолог луцької лікарні

Відійшов у засвіти колишній завідувач відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії колишньої Луцької міської лікарні Ярослав Семицький.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Медичного об'єднання Луцької міської територіальної громади.

«Не стало високопрофесійного лікаря, чудової людини і товариша, прекрасного вчителя, який виховав і навчив не одне покоління висококласних лікарів-анестеологів, які зараз працюють по всій Україні. Справедливого і відповідального. 36 років був завідувачем одного з найскладніших відділень лікарні», – розповів завідувач відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Сергій Шевченко.

Ярослав Володимирович Семицький народився 26 липня 1949 року у селі Шепель Луцького району. У 1976 році після закінчення Чернівецького медичного інституту проходив інтернатуру на базі Волинської обласної лікарні. А з 1 серпня 1977 року працював на посаді лікаря-анестезіолога відділення анестезіології-реаніматології Луцької міської лікарні. З 15 лютого 1985 року до 1 липня 2021 року – завідувачем цього відділення.

Помер відомий лікар-анестезіолог луцької лікарні 

«Ярослав Володимирович назавжди залишиться у нашій памʼяті висококваліфікованим лікарем, здібним організатором, мудрим наставником молодих спеціалістів, чуйною та доброзичливою людиною.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного. Світла памʼять про нього назавжди залишиться у наших серцях», – йдеться в дописі.

Попрощатися з Ярославом Володимировичем Семицьким можна буде сьогодні, 28 серпня, із 16-ї години у Катеринівській церкві, що поряд з лікарнею, де завтра, 29 серпня, відбудеться чин похорону.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким померлого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів