Поділитись:

"Хотіли відрубати голову": на Волині невідомі порубали собаку помічника нардепа (фото 18+)

Вівторок, 02 травня 2017, 13:19

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ! ФОТОГРАФІЇ НИЖЧЕ МІСТЯТЬ СЛІДИ НАСИЛЬСТВА.

РЕКОМЕНДУЄМО ДІТЯМ ТА ЛЮДЯМ ЗІ СЛАБКОЮ ПСИХІКОЮ УНИКНУТИ ЇХНЬОГО ПЕРЕГЛЯДУ!

Невідомі особи в ніч з 1 на 2 травня проникли на територію будинку, де мешкає помічник народного депутата Ірини Констанкевич Олександр Самчук та по-звірячому познущалися з його собаки.

Інцидент трапився у Маневичах, – повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

"Сьогодні вночі хтось садистськи познушався над моїм псом. Зірвали замок з вольєру і порубали сокирою тварину до невпізнаваності. Не хочу вдаватися до деталей, адже картина не для людей зі слабкими нервами. Думав усипити, але ветеринар сказав, що є шанс на порятунок. Не знаю, чи це – попередження мені чи хтось мав на собаку зуб, але так міг вчинити лише нелюд, для якого і людину вбити, схоже, – не буде проблемою", – розповів Олександр Самчук.

Помічник нардепа звернувся з відповідною заявою у поліцію.

Із його слів, псу, вочевидь, хотіли відрубати голову, але врятував нашийник. Також дещо сполохали злочинця місцеві хлопці, які неподалік на освітленому ліхтарями спортивному полі грали у той час у футбол.

На момент спроби вбити собаку, у будинку Олександра нікого не було. Сам хлопець припускає, що за ним могли слідкувати. Адже у вольєр потрапили за хвилин 15-20, які тільки він пішов з дому.

Пес на кличку Білий – нечистокровна анатолійська вівчарка. Олександр підібрав його вже дорослим собакою цієї зими. До цього – тварину часто можна було бачити біля місцевого супермаркету, до якого він приходив у пошуках їжі.

Олександр зауважує, що собака нікого не покусав та ні на кого не нападав. Пес постійно перебуває у вольєрі. У селищі чоловік водив його на повідку, а випускав побігати лише у місцях, де не було людей. В окрузі добре знали, що до тварини хлопець дуже прив'язаний.

Зауважимо, що Олександр має досить активну громадянську позицію, відверто висловлює свої думки публічно, часто розміщує критичні дописи на своєму акаунті у соціальній мережі Facebook.

Якщо комусь відомі деталі даного інциденту, Олесандр просить їх повідомити.

Надрукувати
мітки:
коментарів