У Почаївській лаврі «заблудша душа» проклинала «западняг» (відео)

Вівторок, 27 серпня 2024, 16:50

Черговий обурливий випадок стався у Почаївській Лаврі – там прихожанка УПЦ «МП» проклинала чоловіка, бо він не дав їй свій телефон.

Про це розповіла дружина чортків’янка Світлана Гач, пише сайт новин Тернопільщини «За Збручем».

Інцидент стався 22 серпня.

«Одна із дивних паломниць "заблудша душа УПЦ МП", що прибули до Свято-Успенської Почаївської лаври, обізвала мого чоловіка "жаднюгою" та "западягою".

Справа в тому, що мій чоловік погодився подзвонити на номер, який продиктувала ця "заблудша душа" нібито повідомити про знаходження прихожанки в місті Почаєві. Потім він набрав номер телефону та почав телефонувати, в цей момент "заблудша душа УПЦ МП" почала виривати із його рук недешевий мобільний телефон з криками, що вона сама хоче розмовляти, тільки вона сама говоритиме, вимагала відати їй телефон, а далі взагалі заборонила будь-що чоловікові говорити його ж телефоном.

Після такої дивної поведінки чоловік відмовився продовжувати допомагати московській паломниці та був нею проклятим. Я почала знімати відеозапис на свій телефон, але було вже запізно. Добре чутно на відео, що "заблудша душа" обізвала мого чоловіка "жаднюгою"», а про місцевих жителів виразилася "западяги"», – йдеться у дописі.

Нагадаємо: Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт №8371, який забороняє діяльність в Україні російської православної церкви і релігійних організацій, афілійованих з нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: