Поділитись:

🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)

Вівторок, 27 серпня 2024, 16:41
🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)

Луцькі рятувальники показали, як ліквідовували наслідки ворожого удару по Луцьку 26 серпня.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

«На цих фото — лише деякі з рятувальників, які брали участь у ліквідації наслідків ворожого обстрілу у Луцьку 26 серпня.

 

Насправді тут мав би бути кожен з вас, шановні колеги. Тих, хто ліквідовував горіння і розбирав завали, хто очолював рятувальні операції та координував дії рятувальників. Хто кермував технікою, налагоджував і підтримував зв'язок, розгортав намети і підвозив питну воду, хто вислуховував і підтримував, прокладав рукавні лінії, рятував і евакуйовував з розбомблених помешкань людей і фіксував усе для громадськості.

 

Ці мужні, незламні люди, готові прийти на допомогу тим, хто її потребує. Рятувальники діями і вчинками доводять: лише разом ми — сила, яка здатна протистояти ворожій агресії», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, після ранкового обстрілу у Луцьку пошкоджені два житлових будинки та майно громадян.

Нагадаємо, зранку, 26 серпня, під час повітряної тривоги пролунали звуки вибухів. Внаслідок ворожої атаки пошкодження отримав багатоквартирний будинок. Також був ушкоджений обʼєкт інфраструктури, одна людина загибла. Близько 10:00 внаслідок ворожої атаки був пошкоджений ще один житловий будинок у Луцьку. Внаслідок ворожої атаки у Луцьку загинула одна людина, ще п'ятеро людей – травмовані.

У більшості районів Луцька, у Ковелі та громаді зникли електроенергія та водопостачання

🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото)🔥Як у Луцьку на місці прильотів працювали рятувальники (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів