Поділитись:

Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)

Вівторок, 27 серпня 2024, 14:47
Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)

На посту «Ягодин» серед вантажу гуманітарної допомоги виявили незадекларований одяг світових лідерів виробництва спорттоварів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

Понад 3 тисячі новісіньких футболок від торгових марок Nike та Adidas та комплектів термобілизни значились в електронній декларації, заявленій до автоматизованої системи обліку та розподілу гумдопомоги, як спакований у мішки вживаний текстиль.

За фактом недекларування товарів комерційного призначення щодо керівниці громадської організації з Рівного, яка ввозила одяг на територію України, склали протокол за ознаками порушення, передбаченого статтею 472 Митного кодексу.

Такі дії тягнуть за собою накладення штрафу в повному розмірі вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією.

Вилучений на склад митниці крам буде оцінений експертом у ході провадження. Остаточні рішення невдовзі прийматиме суд.

Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)Через «Ягодин» як «вживаний текстиль» везли брендові футболки і термобілизну (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів