На Прикарпатті ворог влучив у інфраструктурний об’єкт, є поранені

Понеділок, 26 серпня 2024, 13:55

В Івано-Франківській області внаслідок масованої ворожої атаки був ушкоджений інфраструктурний об'єкт, троє людей постраждали.

Про це пише Інформатор Калуш з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

За словами очільниці ОВА, під час повітряної атаки на території області вдалося знешкодити декілька ворожих повітряних цілей, проте є проблеми з електропостачанням, а також влучання в інфраструктурний об’єкт:

«Лунали вибухи і на Прикарпатті. Ворог атакував нашу область з кількох напрямків. Силами ППО знищено кілька повітряних цілей. На жаль є влучання у інфраструктурний об’єкт. Троє людей постраждали. Їм надається медична допомога. Інформація щодо руйнувань уточнення», – повідомила вона.

. Над ліквідацією наслідків ворожих атак працюють фахівці Головного управління ДСНС області, медичні та інші відповідні служби, додала Оніщук.

Нагадаємо: У Луцьку наслідок ворожої атаки пошкодження отримав багатоквартирний будинок. Також був ушкоджений обʼєкт інфраструктури, одна людина загибла. Близько 10:00 внаслідок ворожої атаки був пошкоджений ще один житловий будинок у Луцьку. Внаслідок ворожої атаки у Луцьку загинула одна людина, ще п'ятеро людей – травмовані.

У більшості районів Луцька, у Ковелі та громаді зникли електроенергія та водопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: