Поділитись:

У Луцьку розгорнули пункт допомоги біля постраждалого від падіння «шахеда» будинку (фото)

Понеділок, 26 серпня 2024, 12:55
У Луцьку розгорнули пункт допомоги біля постраждалого від падіння «шахеда» будинку (фото)

У Луцьку поруч з багатоповерхівкою, куди влучили уламки дрона, розгорнули пункт допомоги.

Про це повідомила у телеграмі пресслужба Луцької міської ради.

В наметі пункту незламності поруч з постраждалим внаслідок ранкової ворожої атаки багатоквартирним будинком працюють спеціалісти, в яких можна отримати всю інформацію щодо допомоги. 

Зазначають, що з питань відселення, отримання гарячого харчування, вирішення соціально-побутових питань постраждалим особам можна звернутися на гарячу лінію департаменту соціальної та ветеранської політики за телефоном гарячої лінії (0332)281000 (обрати у меню 2), (0332) 284161 або 050 55 76 768 Можна звернутися також безпосередньо в департамент соцполітики за адресою проспект Волі, 4а.

У Луцьку розгорнули пункт допомоги біля постраждалого від падіння «шахеда» будинку (фото)У Луцьку розгорнули пункт допомоги біля постраждалого від падіння «шахеда» будинку (фото)У Луцьку розгорнули пункт допомоги біля постраждалого від падіння «шахеда» будинку (фото)У Луцьку розгорнули пункт допомоги біля постраждалого від падіння «шахеда» будинку (фото) 

Нагадаємо: У Луцьку наслідок ворожої атаки пошкодження отримав багатоквартирний будинок. Також був ушкоджений обʼєкт інфраструктури, одна людина загибла. Близько 10:00 внаслідок ворожої атаки був пошкоджений ще один житловий будинок у Луцьку. Внаслідок ворожої атаки у Луцьку загинула одна людина, ще п'ятеро людей – травмовані.

У більшості районів Луцька, у Ковелі та громаді зникли електроенергія та водопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів