Поділитись:

Відома акторка Блейк Лайвлі потрапила в скандал: що відомо

Понеділок, 26 серпня 2024, 00:10
Відома акторка Блейк Лайвлі потрапила в скандал: що відомо

Нещодавно на великі екрани вийшла екранізація всесвітньовідомого бестселера «Покинь, якщо кохаєш» авторки Коллін Гувер. Ця історія зачіпає чимало суспільно-важливих тем, і Блейк Лайвлі заграла у фільмі головну роль.

Скандал навколо Блейк Лайвлі виник після її участі в промо-кампанії фільму «Покинь, якщо кохаєш», який викликав неоднозначну реакцію в публіці.  Оскільки фільм торкається серйозних тем(домашнього насильства), багато хто вважав, що Лайвлі підійшла до цього питання несерйозно. 

Відома акторка Блейк Лайвлі потрапила в скандал: що відомо 

Це і викликало критику. Одним з таких проявів було те, що на деяких інтерв'ю замість того, щоб виказати підтримку людям, які від цього постраждали, чи закликати жертв звертатись по допомогу, Блейк казала «одягнуть на прем'єру щось з квітковим принтом.

Примітка: головна героїня цієї історії Лілі Блум мала власний квітковий магазин і сама там працювала.

Один із найбільших моментів обговорення стався під час інтерв'ю, де Лайвлі жартома відповіла на питання про те, як жертви домашнього населення могли б зв'язатися з нею, акторка використала саркастичні коментарі про « небезпечно поширювати власну локацію». 

Відома акторка Блейк Лайвлі потрапила в скандал: що відомо 

Додатково, в контексті цього скандалу знову згадали старе інтерв'ю 2016 року, де Лайвлі іронічно відреагувала на коментарі журналістки про її вагітність, що також додало масла у вогонь.

Багато шанувальників звертають до уваги, що критика Лайвлі може бути частиною ширшої кампанії з її дискредитації, останні негативні відгуки почали з'являтися після того, як її колега по фільму, Джастін Бальдоні, найняв PR-команду, яка свого часу працювала з Джонні Деппом, під час його гучних судових процесів.

Ця ситуація продовжує активно обговорюватися в мережі, де думки щодо поведінки Лайвлі розділилися.

Відома акторка Блейк Лайвлі потрапила в скандал: що відомо 

Після прем'єри фільму «Покинь, якщо кохаєш» про себе нагадала К'єрсті Флаа. Жінка вирішила опублікувати у своїх соцмережах частину інтерв'ю 2016 року та заявила, що Лайвлі тоді її дуже образила.

Відома акторка Блейк Лайвлі потрапила в скандал: що відомо

Інтерв'ю, яке вона підписала «Інтерв'ю з Блейк Лайвлі, через яке мені захотілося звільнитися з роботи», почалося з того, що журналістка привітала акторку з вагітністю словами: «Вітаю вас з вашим маленьким животиком», на що акторка вирішила пожартувати, відповівши: «А я вітаю вас з вашим животиком». Далі виникла незручність, яка помітна на обличчях обох жінок.

К'єрсті через вісім років після того випадку вирішила розповісти, що почувалася тоді некомфортно, тому що в той період життя, за її словами, не могла завагітніти.

«Це правда, що коментар ранив мене, тому що я сама ніколи не могла мати дітей, але, звісно, Блейк цього не знала, тому я не можу звинувачувати її за біль, який я відчувала», – сказала журналістка в коментарі Business Insider.

Також вона додала, що Блейк та її колега далі ігнорували її і просто розмовляли між собою деякий час.

«Найнезручніша ситуація для інтерв'ю, яку я колись відчувала. Хіба не нормально вітати когось з вагітністю чи запитувати іншу жінку про костюми, які вона носить у фільмі? Дайте мені знати, що ви думаєте, в коментарях», – написала під відео журналістка.

На Лайвлі після публікації старого відео звалився шквал негативу в Мережі. Багато хто почав звинувачувати акторку в неналежній поведінці, але були й ті, хто ставив запитання: навіщо К'єрсті через стільки років опублікувала частину інтерв'ю. Тому журналістка записала ще одне відео, в якому розповіла, що вирішила опублікувати ту розмову з акторкою після того, як її подруга – теж журналістка – зіткнулася зі схожою ситуацією з іншою знаменитістю. К'єрсті зазначає, що такі незручні ситуації трапляються частіше, ніж ви б могли подумати, і що, опублікувавши інтерв'ю, вона могла б запобігти цьому в майбутньому.

Надрукувати
мітки:
коментарів