Поділитись:

Відомий гурт із Луцька змінить музичний склад

Понеділок, 01 травня 2017, 15:41

Відомий музичний гурт із Луцька "Фіолет" припиняє співпрацю із наявним складом та невдовзі представить нових учасників.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав фронтмен Сергій "Колос" Мартинюк.

"Друзі з #фіолетfamily: так історично складається, що інколи зміни, якими б вони болючими та складними не були - чи не єдиний шлях рухати та розвивати далі справу, якій присвячений добрий шматок життя. Як не важко про це говорити, але наразі ми припиняємо нашу співпрацю з наявним складом музикантів гурту. За якийсь час буде представлено нових учасників Фіолету, а наразі хочеться подякувати чудовим людям та музикантам - Андрію Олексюку, Валіку Миронюку, Петру Свісту та Вадиму Захарченку за роки праці. Це було щось більше за музику і хочеться вірити – ми пронесемо це через життя і далі. Для мене ці роки були визначальними в плані чи не найважливіших життєвих усвідомлень і таке рішення далося вкрай важко", – написав він.

Із його слів, на таке рішення вплинув цілий ряд внутрішніх, часто організаційних факторів, що не дозволяв йому якісно працювати на благо гурту далі.

"Зміни були невідворотні, якими б болісними вони не були, за інших сюжетів - подальше існування гурту було б для мене під питанням. Сповна усвідомлюючи не найліпшу реакцію на такі новини з боку вас - наших шанувальників, вірю у ваші розуміння та підтримку. Для мене і для Фіолету зараз вони дуже потрібні - це нова сторінка, до якої я підходжу з новими диханням, вірою та силами. Вже невдовзі зустрінемося. Все буде добре! Обіцяю", – резюмува він.

Надрукувати
мітки:
коментарів