Поділитись:

Що додати в пиріжки, щоб вони довго не черствіли

Неділя, 25 серпня 2024, 06:48
Що додати в пиріжки, щоб вони довго не черствіли

Всього один інгредієнт, який слід додати в тісто, зробить так, що випічка залишиться свіжою, м’якою та смачною на довгий час. Хитрість кулінарів працює з будь-якою випічкою – смаженою та печеною (пироги, пиріжки, булочки тощо), пише Arguments.

Про цей інгредієнт чудово знали раніше, але і сучасні господині почали його активно використовувати.

Йдеться про звичайнісінький крохмаль – картопляний або кукурудзяний. З другим варіантом пиріжки виходять ще смачнішими і повітрянішими.

Крохмаль змішують з борошном перед тим, як додавати ці компоненти в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки борошна беруть 1 ст. л. крохмалю.

Пиріжки, пироги та будь-які інші подібні страви виходять м’якими, повітряними та смачними. При цьому крохмаль збереже свіжою таку випічку навіть на третій день після приготування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  1. Від хвороб шлунка, жару, отрути змій і паразитів: в нацпарку на Волині росте цілюща квітка (фото)
  2. Що ж взяти із собою, якщо ви збираєтесь в подорож із «хвостиком»
  3. Яке морозиво краще - шоколадне чи ванільне: відповідь дієтологів
Надрукувати
мітки:
коментарів