Поділитись:

Як Google привітав Україну з Днем Незалежності

Неділя, 25 серпня 2024, 00:26
Як Google привітав Україну з Днем Незалежності

У Google привітали Україну з Днем Незалежності святковим дудлом. На логотипі компанії у пошуковику цьогоріч з'явилася анімація з синьо-жовтим стягом.

Як зазначають у компанії, 33-тя річниця незалежності є визнанням стійкості українського народу та вдячністю за всіх, хто пожертвував для нації в минулому та сьогоденні, пише Українська Правда.

«День Незалежності – час цінувати українську культуру та спадщину. Одним із таких символів є двоколірний прапор країни, який можна побачити в сучасному дудлі. Прапор уособлює величезні золоті поля пшениці з блакитним небом над головою України, його вивішували під час Війни за незалежність України», – зазначили у Google.

Клікнувши на doodle, можна знайти інформацію про День Незалежності України – від статті у Вікіпедії до новин.

Нагадаємо, минулого року малюнок на дудл від Google створила київська художниця Поліна Дорошенко. На ньому зображений «парад українців, які демонструють гордість і впевненість, рухаючись у майбутнє».

У 2022-му році малюнок для святкового дудла створила художниця з Харкова Ольга Штонда. Синьо-жовтий прапор на цьому уособлював величезне небо України, прекрасні струмки та золоті пшеничні поля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів