Поділитись:

На Волині спортивна організація хотіла «відмити» тендерні кошти

П'ятниця, 23 серпня 2024, 18:39
Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Робоча група «Прозорість та підзвітність» перевірила тендерні закупівлі, які проводилися Волинським регіональним центром з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «ІНВАСПОРТ». 

Про це повідомляють на сторінці Волинської ОВА. 

Йшлося про надання послуг з тимчасового проживання учасників чемпіонату України з шашок та шахів різного роду інвалідності, які проводилися у травні-серпні цього року.

Замовник здійснив закупівлі за процедурою «Закупівля без використання електронної системи» та уклав договори на суму – 3 361 800,000 гривень.

Крім того, проведено 5 закупівель за процедурою «Закупівля без використання електронної системи» послуг щодо «Надання місця для організації та проведення вище вказаних спортивних змагань» на загальну суму 148 680,00 гривень.

У ході моніторингу встановлено, що відповідно до договору кількість осіб, які беруть участь у змаганнях складає 99 спортсменів. Проте за інформацією, оприлюдненою на ФБ-сторінці центру «ІНВАСПОРТ», у змаганнях в період з 31 липня по 11 серпня 2024 року брало участь лише 37 спортсменів з 14 регіонів України.

У грошовому еквіваленті завищення витрат складає порядку 483 600 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів