Поділитись:

Діаманти та смарагди: дві українки намагалися провезти через «Устилуг» партію дорогоцінного каміння (фото)

П'ятниця, 23 серпня 2024, 14:04
Діаманти та смарагди: дві українки намагалися провезти через «Устилуг» партію дорогоцінного каміння (фото)

Митники у співпраці з СБУ у Волинській області викрили двох громадянок України, які намагались ввезти через «Устилуг» велику партію дорогоцінного каміння.

Про це у п'ятницю, 23 серпня, повідомили на фейсбук-сторінці Державної митної служби України.

У ході повного митного огляду автомобіля, який в’їжджав з Польщі «зеленим коридором», в аптечці виявили 67 подібних до діамантів камінців, ще 26 приховали у компресорі для накачування коліс. Схожі на турмалін та смарагди 6 камінців також виявили під переднім пасажирським сидінням.

​Вартість вилученого за протоколом про порушення митних правил дорогоцінного каміння буде встановлено у ході провадження. Протокол склали за ознаками порушень, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу. Однак цілком можливо, що для Волинської митниці ця справа стане першим випадком зафіксованої товарної контрабанди.

Діаманти та смарагди: дві українки намагалися провезти через «Устилуг» партію дорогоцінного каміння (фото)Діаманти та смарагди: дві українки намагалися провезти через «Устилуг» партію дорогоцінного каміння (фото)Діаманти та смарагди: дві українки намагалися провезти через «Устилуг» партію дорогоцінного каміння (фото)Діаманти та смарагди: дві українки намагалися провезти через «Устилуг» партію дорогоцінного каміння (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів