Як у Луцьку святкуватимуть День Державного Прапора і День Незалежності: програма заходів

Четвер, 22 серпня 2024, 12:42

У Луцькій громаді відбудуться заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності у Луцькій громаді відбудуться культурно-мистецькі та спортивні заходи.

У п'ятницю, 23 серпня, о 9:00 годині відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України перед приміщенням Луцької міської ради.

24 серпня о 9:00 годині – офіційні заходи з нагоди Дня Незалежності України на Київському майдані.

О 18:00 годині на Театральному майдані відбудеться благодійний концерт «Незалежні. Вільні. Нескорені».

 

Окрім того, з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла у деканатах єпархії відбудуться урочисті богослужіння та заходи.

23 серпня владика благословляє настоятелям парафій та намісникам монастирів відправити подячні молебні, освятити нові знамена і провести церемонію їх підняття. Зокрема, біля будівлі Управління єпархії, на площі кафедрального собору Святої Трійці, така урочистість розпочнеться о 9:00.

24 серпня за словом архієрея належить відслужити Божественну Літургію з подячними молитвами та проханнями за українську державу, її військо та перемогу над московитським агресором. Служба Божа в Свято-Троїцькому соборі розпочнеться теж о 9:00.

У рамках заходів 23 серпня з 8:50 до 9:15 год буде обмежено рух транспорту вулицею Богдана Хмельницького від перехрестя з вулицею Кривий Вал до перехрестя з вулицею Сенаторки Левчанівської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: