Поділитись:

У міського голови Луцька новий радник у роботі з ветеранами (фото)

Середа, 21 серпня 2024, 17:29
У міського голови Луцька новий радник у роботі з ветеранами  (фото)

Міський голова Луцька Ігор Поліщук має нового радника з питань роботи з ветеранами.

Про це він сповістив на своїй фейсбук-сторінці.

«Сьогодні підписав призначення Тараса Сасовського керівником ветеранського хабу в нашій громаді. Бажаю успіху, адже попереду в нас багато складної, потрібної та надзвичайно актуальної роботи. Радником з питань роботи з ветеранами призначив Олега Кобилинського», – йдеться в дописі.

У міського голови Луцька новий радник у роботі з ветеранами  (фото) 

Олег Кобилинський – голова ГО «Луцька міська організація Спілки воїнів ATO Волині» з 2016 року, майор запасу 51 ОМБр, ветеран, учасник бойових дій, офіцер-психолог.

У міського голови Луцька новий радник у роботі з ветеранами  (фото) 

Закінчив курси підвищення кваліфікації серед ветеранів ATO та OOC за напрямом «Публічне управління та адміністрування» у Національній академії державного управління при Президентові України. Закінчив навчання у школі ГО «Юридична сотня» в м. Львів. Учасник воркшопу «Розбудова локальних проєктів для реабілітації та рекреації ветеранів» в УКУ.

Випускник програми: «Система підтримки та супроводу ветеранів у громадах із застосуванням кейс-менеджменту».

Проходив навчання щодо підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Підприємець-початківець».

Співавтор та ініціатор створення:

  • «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій»
  • «Комплексної програми підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців Збройних Сил України, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які проживають в м. Луцьку та на території Прилуцької сільської ради Ківерцівського району на 2017 рік (вказані програми діють i сьогодні).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів