Поділитись:

Луцький журналіст пішов в «Азов»

Середа, 21 серпня 2024, 16:33
Луцький журналіст пішов в «Азов»

Луцькй журналіст Олександр Зелінський долучився до Сил оборони в бригаді «Азов».

Про це він сповістив на своїх сторінках у соцмережах.

«Розпочну з того, що певний період часу я не виконую обовʼязки журналіста Інформаційного агентства Волинські Новини.

 

Кілька місяців тому я отримав шанс доєднатися до сил оборони. Ви всі одразу подумали: тіп схопив повістку і його загребли. Але ніт. Протягом місяця я проходив ВЛК, співбесіди, збирав різного роду довідки, документи, в яких по 100500 разів вказувалося моє імʼя, прізвище та по батькові. Їх мені довелося забути.

 

На шість тижнів я отримав нове імʼя – Рекрут номер 35 – саме так мене називали інструктори та побратими-рекрути під час базового курсу бойової підготовки бригади «Азов» (YouTube вам пояснить, що це таке). Нульовий день в памʼяті допомогли відтворити відео, зняті інструкторами.

 

Після забігу/повзання/гусячого кроку з баулами над головою крізь дим, вибухи піротехніки та під крики інструкторів ми качалися, далі знову качалися, потім знову ж таки качалися. Нас поселили, і ми продовжили качатися перед дзвоном на плацу, в який можна було постукати, аби кач і курс, який фактично не розпочався, для тебе закінчилися. У моєму випадку дзвін залишився незворушним», – пише медійник.

Далі він розповів про те, як проходила його підготовка в бригаді.

Луцький журналіст пішов в «Азов» 

«Пройшовши нульовий день, ми далі качалися,

навчалися вогневій підготовці,

качалися,

навчалися інженерці (копати окопи), качалися,

навчалися медицині,

качалися,

навчалися тактиці,

качалися,

навчалися топографії,

качалися.

 

Після цього випускний. Чимало рекрутів закінчили курс, отримавши шеврон «Азову», хтось – не отримавши його, бо не дібрав балів у якійсь з дисциплін, наприклад, як я. Але ми всі це зробили та стали азовцями і «нормальними Джекі Чанами» (вислів одного з моїх інструкторів).

 

Пройшовши курс, я нарешті потрапив у лави, де займаюся медійною роботою. Якщо ви сюди дочитали, у цьому місці я попрошу підписатися на соцмережі «Любарта».

 

P.S. Пацики, хлопці, мужики, дядьки, якщо ви нині сумніваєтесь – доєднуватися вам до війська чи ні, або ж перебуваєте у пошуках боєздатного підрозділу з хорошим ставленням до особового складу, з професійними та адекватними командирами – велком ту «Любарт», де ви будете частиною «Азову».

 

Тут важливі ваші мотивація та бажання навчатися. Але памʼятайте, щоб потрапити у наш підрозділ, вам потрібно пройти серйозну підготовку, процес якої я описав вище. Вас піддадуть фізичним і психологічним випробуванням та водночас дадуть міцну основу військової справи, щоб ви стали нормальними Джекі Чанами та продовжили свою еволюцію як військового вже у підрозділі», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів