У Луцьку попрощаються із загиблими на Донеччині Олександром Бернадином та Василем Біликом

Середа, 21 серпня 2024, 15:30

У Луцьку проведуть в останню путь загиблих на Донеччині 45-річного молодшого лейтенанта Олександра Бернадина та 31-річного молодшого сержанта Василя Білика.

Про це повідомила у телеграмі пресслужба Луцької міської ради.

Лучанин Бернадин Олександр Анатолійович, 4 серпня 1979 року народження, проходив військову службу за контрактом у складі військової частини на посаді командира інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону. Молодший лейтенант Олександр Бернадин загинув 18 серпня 2024 року біля міста Залізне Торецькій міській громаді Бахмутського району Донецької області.

Відспівування військовослужбовця відбудеться у четвер, о 10:00, у храмі Святителя Миколая Чудотворця у Луцьку (проспект Відродження, 46). Поховають захисника на місцевому кладовищі у с. Твердині Володимирського району.

Білик Василь Петрович, 1 січня 1993 року народження, житель села Милуші Луцької громади, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду командира кулеметного відділення в складі роти вогневої підтримки. Молодший сержант Василь Білик загинув 17 серпня 2024 року біля селища Птиче Новогродівської громади Покровського району Донецької області.

Відспівування захисника відбудеться о 11:00 у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку, поховають його на місцевому кладовищі у селі Рокині.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним та близьким воїнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: