Поділитись:

Роззувся та ліг на маму загиблого: у маршрутці Луцьк-Рівне – скандал з пасажиром

Середа, 21 серпня 2024, 13:29
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У маршрутці Рівне – Луцьк сталася неприємна ситуація. Одна з пасажирок звинуватила водія в тому, що той буцімто висадив військового. Мовляв, то поводив себе некультурно і за це його виставили за двері. Проте, зі слів перевізника, це був ніякий не військовий, а просто жебрак без документів, який справді не давав іншим пасажирам спокійно їхати.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили розібратися у цій ситуації.

У фейсбуці ми натрапили на допис користувачки Ірини Кравчук, яка зазначила, що її донька їхала в автобусі, де був військовий. В останнього був неспокійний сон і, як пише жінка, той реагував на кожен звук. Через це, нібито, його й висадили.

«Військовий заснув, але то був не спокійний сон здорової людини, а просто провалля у безсвідомість... Військовий махав руками та кидався на будь-який сильніший звук: закриття-відкриття дверей, сигнал машин. І за це водій його висадив з автобуса, бо «він заважає людям»... Декілька жінок почали щось на захист говорити, але військовий залишився на зупинці Пивзаводу, а всі поїхали далі», – зазначила Ірина.

Фото, які Ірина Кравчук додала до свого дописуФото, які Ірина Кравчук додала до свого допису

У коментарях під дописом розгорілось дуже жваве обговорення, в якому практично усі користувачі стали на бік жінки та почали активно ганьбити водія. Ми ж сконтактувалися із перевізником, аби той висловив своє бачення ситуації.

Обслуговує цей маршрут пан Юрій Михалюк. Він розповів нашим журналістам, що ситуація була геть іншою.

«Все було не так. Ходив в Рівному на автостанції хлопець в зелених штанах і куртці. Просив гроші, жебракував. Він прийшов до водія, щоб той завіз його в Луцьк. Водій послав його в касу за квитком. Той сказав, що ні грошей, ні документів немає і попросив завезти у Луцьк додому. Водій його взяв. Хлопець дорогою почав роззуватися у маршрутці, був без шкарпеток, виймав ноги. Збоку сиділа мама загиблого, він почав на неї лягати. Вона почала відсовуватися. І такі речі відбувалися. Там ще на виїзді з Рівного сів військовий з дружиною. Водій йому сказав, що якщо той буде себе так вести, то хай, будь ласка, вийде. Та жінка, не розібравшись, так написала. Там же немає ні відео, нічого. Вона просто ззаду машину сфоткала і такі слова напасала. Вона мені дзвонила. Я їй сказав, що треба було зняти на відео, щоб було видно, чи там все дійсно так відбувалося», – розповів Юрій.

Перевізник каже, що спілкувався і з водієм, але той каже, що такого, як описує Ірина Кравчук у дописі, не було. Крім того, чоловік пояснює, що у нього є свідки цієї події, які можуть підтвердити слова водія. Ба більше, Юрій каже: в наш час військовим треба допомагати і він зі свого боку робить для цього усе можливе.

«Воєнним треба тільки допомагати. В мене це обов'язково, незалежно, чи є документи, чи немає. Беріть, підвозьте та не сперечайтеся. Я займаюсь перевезеннями не один рік, допомагаю військовим і розумію, що це треба й це не залежить, чи є у них гроші і документи, чи ні», – коментує перевізник.

Нагадаємо: у Луцьку водій маршрутки зажав дверима громадського транспорту військовослужбовця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів