Поділитись:

Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)

Середа, 21 серпня 2024, 12:20
Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)

У результати обшуку у Нововолинську правоохоронці вилучили у 39-річного чоловіка пістолет, револьвер, штик-ніж, ножі та страйкбольну гранату.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Заходи проводили володимирські поліцейські у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

У вівторок, 20 серпня, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 39-річного жителя Нововолинська поліцейські вилучили пістолет і револьвер з ознаками конструктивних змін, набої, чотири предмети, схожі на холодну зброю та піротехнічну гранату.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Поліцейські вкотре наголошують: незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами тягне за собою кримінальну відповідальність, однак особа, яка добровільно видасть органам влади незаконні зброю і боєприпаси, звільняється від такої відповідальності.

Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото)Волинянин тримав удома нелегальний арсенал (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів