McDonald's розпочинає сезон українських бургерів

Середа, 21 серпня 2024, 09:55

21 серпня McDonald's розпочинає сезон українських бургерів, аби підкреслити єдність компанії з українцями й потішити шанувальників національних смаків.

Про це повідомила пресслужба МакДональдз.

Цьогоріч у меню будуть представлені два нові бургери: «Житній з яловичиною та грибним соусом» та «Житній з куркою та беконом». Так МакДональдз повертає улюблені смаки українців.

У 2023 році українські бургери в ресторанах мережі купували на рівні з легендарним БігМаком. Бургер «Житній з яловичиною та грибним соусом» складається з локальних інгредієнтів на 82%, а «Житній з куркою та беконом» – на 72%. Курячу котлету, свіжі овочі та грибний соус виготовляють у Київській області, яловичий біфштекс у Вінницькій, бекон у Кіровоградській, а булочки — в Дніпропетровській області.

Українські бургери доступні в усіх відкритих закладах МакДональдз та через усі канали продажу: в ресторанах на терміналах самообслуговування чи на касі, на МакДрайві, через експрес вікно чи з послугою МакДелівері. Сезон триватиме до 30 вересня або до моменту розпродажу бургерів.

Про графік роботи та перелік усіх ресторанів МакДональдз в Україні можна дізнатися з офіційних джерел інформації компанії: на офіційному сайті МакДональдз в Україні та у мобільному застосунку в App Store та Google Play.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: