Поділитись:

Відомо, хто очолить волинську «інфекційку»

Середа, 21 серпня 2024, 08:32
Відомо, хто очолить волинську «інфекційку»

В обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії на визначення претендента на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня». 

Єдиним кандидатом, який подав документи на конкурсну комісію, була виконувачка обов’язки керівника інфекційної лікарні, депутатка обласної ради Любов Серба. У цьому медичному закладі вона працює майже 30 років, – йдеться на сторінці облради. 

Відомо, хто очолить волинську «інфекційку» 

«За результатами аналізу головними стратегічними цілями є покращення якості та розширення переліку медичних послуг, зокрема забезпечення лікарні сучасним лабораторним та діагностичним обладнанням; підвищення рівня задоволення та безпеки пацієнтів; посилення кадрового потенціалу; зміцнення матеріально-технічної бази, досягнення максимальної ефективності використання приміщень та інфраструктури», – зазначила Любов Серба.

За результатами засідання члени конкурсної комісії одноголосно вирішили рекомендувати голові обласної ради призначити Любов Сербу на посаду директора комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня» на контрактній основі строком на 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів