Поділитись:

Щоб не зайшов: у Луцьку водій маршрутки затиснув воїна дверима (відео)

Вівторок, 20 серпня 2024, 14:36
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку водій маршрутки зажав дверима громадського транспорту військовослужбовця.

Відповідний допис у соціальних мережах опублікувала користувачка Наталія Пятенко.

«Людській байдужості, черствості, ненависті немає меж. Водій цього маршруту сьогодні умисно затиснув дверима військового. Водію не сподобалось, що військовий заходив через задні двері маршрутки, адже маршрутка була переповнена й на тій зупинці виходило багато людей. Коли (водій, ред.) затиснува дверима, люди почали кричати, то ще й не відразу відчинив двері. Всі люди висловили своє обурення водієві. Він спочатку казав, що воїн мав на передні двері заходити», – йдеться у дописі.

Жінка додала, що вже вдруге робить зауваження цьому керманичу. Разом з тим вважає: військовим треба провести профілактичну бесіду з ним.

На кадрах видно – події відбувалися у маршрутці №19. Обслуговує цей маршрут ФОП Федік Богдан Васильович. Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували перевізнику та поцікавилися, чи знає той за ситуацію.

«Вперше чую, будемо розбиратися», – коротко відповів чоловік.

Але не зміг відповісти на запитання, як саме він з'ясовуватиме обставини та яка відповідальність чекає на водія.

До слова, нещодавно ми писали про те, на кого з луцьких перевізників надходить найбільше скарг. Богдан Федік увійшов у трійку за кількістю невдоволених відгуків – 24 зареєстровані скарги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів