У Луцьку на Банковій розпочалася реконструкція котельні

Вівторок, 20 серпня 2024, 08:55

У котельні на вулиці Банковій у Луцьку з 19 серпня розпочали роботи із реконструкції обладнання. Ця котельня в опалювальний період забезпечує теплом 53 житлові будинки.

Як розповів речник підприємства Антон Безносиков, загалом в межах модернізації цієї котельні виконана модернізація трьох котлів із заміною пальникових пристроїв, автоматики котлів, димососів, вентиляторів, окрім того, попередньо тут замінили три насоси і додатково, нині виконується заміна двох мережевих насосів: літнього і зимового. На всі ці роботи витратили мільйон євро, – інформує Суспільне. 

Реконструкція обладнання, зі слів Антона Безносикова, дозволить зекономити кошти та підвищить ефективність роботи котелень.

Ремонтні роботи завершать до кінця тижня, 23 серпня, говорить Віктор Дідківський, представник підрядної організації, яка нині виконує монтаж обладнання.

Загалом, в межах проєкту передбачена реконструкція та модернізація 11 котелень у Луцьку. У період ремонтних робіт у деяких будинках, які обслуговуються цією котельнею, призупинена подача гарячої води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: