12 неочевидних ознак, що ваш собака любить вас безтямно

Понеділок, 19 серпня 2024, 03:40

Хоча собаки не можуть сказати "я люблю тебе" вголос, у них є багато способів поведінки, щоб дати вам про це знати.

Портал Scotsman пише про 12 ознак того, що ваша собака любить вас так само сильно, як ви любите її,  передає УНІАН.

1. Виляння хвостом - це одна з найочевидніших ознак прихильності. Це ознака того, що ваш собака щасливий - тому, що він зі своєю улюбленою людиною.

2. Позіхання. Якщо собака регулярно позіхає, коли ви поруч, це не тому, що йому нудно, а тому, що він почувається у вашій компанії абсолютно безпечно та комфортно.

3. Раді бачити вас. Немає кращого вітання з поверненням додому, ніж від вашого чотирилапого друга, і це надійний спосіб дізнатися, що ви любимі. Особливо це стосується випадків, коли ви вискочили на п’ять хвилин, але вас зустрічають як героя, що повернувся з війни.

4. Прямий зоровий контакт. Якщо ваш собака регулярно дивиться вам прямо в очі, це означає, що він відчуває, що між вами є особливо близькі та люблячі стосунки.

5. Їм подобається ваш запах. Якщо ваш собака постійно обнюхує різні частини вашого тіла, це просто тому, що він дуже, дуже любить вас і ваш запах.

6. Зберігає спокій, коли ви йдете. Якщо ваш собака здається дивно спокійним, коли ви йдете це не тому, що йому байдуже, а тому, що він повністю довіряє вам і вірить, що ви повернетесь.

7. Облизування - це досить простий спосіб, за допомогою якого собаки виявляють прихильність. Вони навчаються цьому від своїх матерів, які облизують їм голову незабаром після народження. Зони, на які облизування спрямоване, - це щоки та руки.

8. Підняття брів. Одне з найдивовижніших недавніх наукових відкриттів у галузі собак стосується собачих брів. Чим більше вони ворушать ними, тим щасливіші бути з вами.

9. Крадіжка одягу. Це може дратувати, але якщо ви регулярно знаходите шкарпетки, штани та футболки на лежанці вашої собаки - це просто спосіб відчувати вас поруч, коли вас фізично немає.

10. Активні ігри з вами. Бігти на вас на повній швидкості, підстрибувати та намагатися повалити вас на землю, можливо, не є найочевиднішим проявом любові, але це поведінка, яка є пережитком часів собачої зграї, коли вони гралися з іншими собаками. Така поведінка просто означає, що вони люблять вас як сім’ю.

11. Притулитися до вас. Тертися та притулятися до господаря – це те, що багато людей більше асоціюють з котами, але собаки теж це роблять. Це спосіб отримати увагу та комфорт від тих, кого вони люблять.

12. Вони скрізь слідують за вами. Це тому, що вони бачать у вас частину своєї зграї — часто навіть лідера. У кількості криється безпека, тому куди йде їхня кохана людина, туди йдуть і вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: