Рецепт пухких оладок за 15 хвилин

Субота, 17 серпня 2024, 06:45

Немає нічого кращого для перекусу, ніж смачні оладки з чашкою ароматного чаю. Якщо ваші оладки не піднімаються, то має сенс змінити рецепт більш якісний. Пропонуємо вам приготувати продукт на сметані та без додавання дріжджів, пише 24 Новини.

Які продукти нам знадобляться:

  • 2 курячі яйця;
  • склянка сметани (200 г);
  • 10 столових ложок борошна;
  • 2 столові ложки цукру;
  • по маленькій дрібці солі та соди;
  • оливкова олія для смаження.

Як готувати:

Візьміть зручну ємність і почніть змішувати яйця із цукром. Коли маса стала відносно однорідною, можна поступово вливати сметану, не забуваючи ретельно помішувати.

Тим часом просіюємо борошно і акуратно додаємо її в тісто.

Під час перемішування додаємо по щіпці солі та соди.

Пам’ятайте про те, що текстура тіста має бути щільною, тому якщо борошна недостатньо, то можна додати.

Розігріваємо сковорідку, вливаємо трохи оливкової олії і викладаємо оладки.

Вони готуються дуже швидко: достатньо обсмажити пару хвилин із кожної зі сторін. Вогонь краще вибирати повільний.

Спочатку викладаємо оладки на паперову серветку, щоб позбутися надлишків олії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: