Поділитись:

Американець продає діряву дизайнерську білизну за 300 доларів

Субота, 17 серпня 2024, 02:17
Американець продає діряву дизайнерську білизну за 300 доларів

Willy Chavarria запустив нову лінію нижньої білизни Dirty Willy Underwear, натхненну квір-фетиш культурою. Білизна з ефектом потертостей і плям вже викликала бурхливе обговорення серед шанувальників моди.

Американський модельєр Willy Chavarria зробив сміливий крок у модній індустрії, представивши свою нову колекцію нижньої білизни під сублейблом «Dirty Willy Underwear». Ця лінійка, яка назвою натякає на щось провокаційне, буквально втілює в собі концепцію реалістичного зносу, пише Стоп Кор.

Білизна з колекції виготовлена з тонкої пряжі південноамериканського хлопку Піма в Перу та оброблена вручну в Нью-Йорку, щоб створити ефект потертостей, дірок та навіть реалістичних плям від поту і сечі. Модельєр зазначає, що його натхненням стали «еротичні уявлення про квір-фетиш культуру».

«Відчуття нижньої білизни — це найінтимніший момент, коли ми одягаємось чи роздягаємось. Ми хочемо почувати себе сексуальними для себе та інших. WILLYunderwear — це смілива чуттєвість. І це лише початок», – сказав Chavarria, коментуючи запуск нової колекції.

Колекція «Dirty Willy» включає бандажі, плавки, боксери та ребристі майки, всі з яких постачаються в металевих конвертах, схожих на військові «пайки». Ці моделі вже доступні для придбання в онлайн-магазині дизайнера, і їхня ціна коливається від 320 до 400 доларів.

ЧИТАТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів