Поділитись:

На Волині адвокат за десять тисяч доларів допомагав чоловікам «ухильнутись» (фото)

Четвер, 15 серпня 2024, 17:45
Фото з місця подій
Фото з місця подій

На Волині адвоката підозрюють у незаконному переправленні військовозобов'язаних через кордон за 10 000 доларів США.

Про це повідомили на сторінці Волинської обласної прокуратури.

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив одному з адвокатів про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчиненій з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб.

За даними слідства, захисник разом зі спільником – 41-річним жителем міста Ковеля, налагодили схему виїзду військовозобов’язаних громадян за кордон. Свої послуги спільники оцінювали у 10 000 доларів США.

Затримали зловмисників після одержання коштів від «клієнта», якого вони оселили в готелі неподалік державного кордону, аби дочекатися зручного моменту для виїзду з країни.

Спільнику адвоката також повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину. У ході санкціонованих судом обшуків у фігурантів кримінального провадження вилучено отримані від клієнта кошти.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На Волині адвокат за десять тисяч доларів допомагав чоловікам «ухильнутись» (фото)На Волині адвокат за десять тисяч доларів допомагав чоловікам «ухильнутись» (фото)На Волині адвокат за десять тисяч доларів допомагав чоловікам «ухильнутись» (фото)На Волині адвокат за десять тисяч доларів допомагав чоловікам «ухильнутись» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів