У Луцьку в будинку на Ковельській мешкає привид в костюмі: що про нього кажуть місцеві

Четвер, 15 серпня 2024, 17:03

У Луцьку є чимало історій про привидів. Місцеві з різних куточків міста і його околиць розповідають про те, що бачать примар і намагаються вступити у якийсь контакт.

 Одна така історія пов’язана з будинком №18 на вулиці Ковельській.

Люди, які тут мешкають, розповідають, що не раз бачили невідомого чоловіка у квартирі сусідів. Чутно було постійний стукіт та шум. Причину цього явища вони так й не змогли знайти. Одна з жінок навіть викликала священника, щоб той освятив приміщення. Люди зверталися й до фахівців зі спеціальною апаратурою, щоб ті визначили чи є ймовірність дії геопатогенної зони у приміщенні. Про це згадує Lutsk future.

Описують цього привида як дуже реалістичну постать, але коли до нього намагаються наблизитися, він зникає безслідно. Існують різні версії, хто б це міг бути. Дехто вважає, що це душа одного з мешканців Луцька, який загинув за трагічних обставин і тепер не може знайти спокою.

Інші кажуть, що це можливо дух старовинного купця чи чиновника. Деякі фахівці стверджують, що ця будівля була збудована на місці болота. А за століття до його появи, тут планували будуватися євреї.

Ця легенда додає Луцьку ще більше шарму та таємничості, і багатьом місцевим жителям та туристам подобається обговорювати такі історії, створюючи атмосферу загадковості навколо міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: