Ягодинську митницю планують відремонтувати за майже три мільйони гривень

Середа, 14 серпня 2024, 16:48

Міжнародний автомобільний пункт пропуску через державний кордон «Ягодин-Дорогуськ» продовжують ремонтувати.

Йдеться про ремонт будинку вантажного відділу пропуску, навколишнього огородження та санітарного вузла для жінок. На усі роботи передбачили майже три мільйони гривень, пише видання «БУГ».

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголосила три тендери на послуги з ремонту Ягодинської митниці. Один з них стосується ремонту будинку вантажного відділу пропуску села Старовойтове на вулиці Прикордонників, 23 та ремонту огородження.

Зокрема, мають виконати внутрішні оздоблювальні й електромонтажні роботи, монтаж виробничого стола й світлодіодних світильників, шпаклювання й поліпшене фарбування стін та відкосів, улаштувати підвісні стелі й опалення, придбати та змонтувати устаткування, зокрема кондиціонери, а також облаштувати перильне огородження і цоколь, сходи й сходову клітку, хол, кімнату прикордонників й центр управління, клас служби, туалети й парапети, дипломатичну смугу та відмежування для чистки зброї.

Ці роботи, відповідно до інформації на Prozorro, обійдуться у 2 мільйони 590 тисяч 666 гривень з ПДВ.

Торги на Prozorro стартували 30-го липня і триватимуть до 9-го серпня. А вже 14-го серпня проведуть аукціон й визначать хто саме ремонтуватиме будинок вантажного відділу пропуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: