Поділитись:

СБУ знешкодила банду рекетирів, які тероризували рівнян (фото)

Середа, 14 серпня 2024, 16:04
СБУ знешкодила банду рекетирів, які тероризували рівнян (фото)

У Рівному в результаті спецоперації співробітниками СБУ знешкодила банду місцевих рекетирів, які тероризували і намагались тримати в страху жителів міста.

Про це пишуть «Рівненські новини».

За даними слідства, зловмисниками виявились троє місцевих жителів, які працювали охоронцями у розважальних закладах Рівного.

Співробітники СБУ задокументували кілька епізодів «вибивання» неіснуючого боргу. У разі відмови рекетири переслідували своїх жертв, застосовуючи при цьому психологічний тиск, насилля та погрожували фізичною розправою.

У ході слідчо-оперативних дій правоохоронці затримали «на гарячому» трьох представників так званого «силового блоку» під час передачі їм чергової частини грошей від потерпілого.

Під час обшуків за місцем перебування фігурантів виявили зброю та гроші, одержані злочинним шляхом.

Наразі за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури трьом затриманим повідомили про підозру за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання, вчинене в умовах воєнного стану) та обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Триває розслідування для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до діяльності угруповання.

СБУ знешкодила банду рекетирів, які тероризували рівнян (фото)СБУ знешкодила банду рекетирів, які тероризували рівнян (фото)СБУ знешкодила банду рекетирів, які тероризували рівнян (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів