Поділитись:

Лісами пробирався до Польщі: на Волині затримали молодика з Дніпропетровщини (фото)

Середа, 14 серпня 2024, 12:09
Лісами пробирався до Польщі: на Волині затримали молодика з Дніпропетровщини (фото)

На Волині прикордонники затримали 27-річного жителя Дніпропетровської області, який планував через річку Західний Буг потрапити до Польщі.

Про це у середу, 14 серпня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

«Адмінпротокол та фото "на згадку" отримав від прикордонників житель Дніпропетровщини, який лісами пробирався до Польщі.

Чоловіка за спробу незаконного перетинання українсько-польського кордону учора ввечері затримали прикордонники Волинського загону», – йдеться у дописі.

Рух чоловіка в бік держкордону зафіксувала камера. На цей напрямок одразу ж вирушив прикордонний наряд відділу «Амбуків».

Помітивши охоронців кордону, невідомий вдався до втечі, але його наздогнали та затримали.

Втікачем виявився 27-річний житель Дніпропетровської області. Чоловік планував через річку Західний Буг потрапити за кордон. Зазначають, що до незаконної подорожі він ретельно підготувався: прихопив із собою надувний матрац, засоби для подолання інженерних загороджень та інші необхідні речі.

Затриманого доставили до прикордонного підрозділу для складання адміністративних документів за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення по справі прийматиме суд.

Лісами пробирався до Польщі: на Волині затримали молодика з Дніпропетровщини (фото)Лісами пробирався до Польщі: на Волині затримали молодика з Дніпропетровщини (фото)Лісами пробирався до Польщі: на Волині затримали молодика з Дніпропетровщини (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів