Поділитись:

На Волині розбився на смерть 17-річний мотоцикліст (фото)

Вівторок, 13 серпня 2024, 15:10
На Волині розбився на смерть 17-річний мотоцикліст (фото)

На Камінь-Каширщині 17-річний мотоцикліст загинув після зіткнення з електроопорою.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у понеділок,12 серпня, близько 23:00, в селі Судче: 17-річний мотоцикліст не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з електроопорою. Він помер на місці від отриманих травм.

За фактом смертельної ДТП внесені відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 ККУ.

Напередодні, 11 серпня, в аварії також загинув мотоцикліст – 23-річний мешканець Луцького району. Їдучи разом з товаришем, він не впорався з керуванням, впав та загинув на місці. 20-річний пасажир з травмами ще довго лікуватиметься в медичному закладі.

Аварія з травмованими мотоциклістами трапилась 11 серпня і на Ковельщині. Тут зіткнулися двоє 9-класників на мотоциклах. Права на керування 14-річні хлопці не мали, були без захисних шоломів. Внаслідок ДТП один з них потрапив до лікарні. Мотоцикли, які не були зареєстровані в законному порядку, вилучили.

У поліції зазначили, що за 7 місяців 2024 року зареєстровано 119 ДТП за участю водіїв мототранспорту, з них 89 – з потерпілими та 6 – з загиблими.

Якщо зважати на загальну статистику аварій, де за 7 місяців сталось 256 аварій з потерпілими і 29 загинуло, то тенденція з автопригодами за участю мототранспорту є невтішною і вимагає більшої відповідальності громадян та турботи про своє життя й безпеку.

На Волині розбився на смерть 17-річний мотоцикліст (фото)На Волині розбився на смерть 17-річний мотоцикліст (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів