Поділитись:

Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)

Вівторок, 13 серпня 2024, 16:15
Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)

У Луцьку на стадіоні «Авангард» ефектні дівчата надихнулися Олімпійськими іграми і займалися у пікантній білизні та панчохах.

Таким чином луцький магазин італійського виробника Levante привертав увагу до свого бренду. Ролик з'явився на сторінці виробника в інстаграмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на площі оголена жінка прасувала білизну 

«Відчуваєте олімпійський дух у повітрі?

Завершуємо ОЛІМПІАДУ-2024 разом із LEVANTE — красиво, масштабно та мегазручно у нашій комфортній білизні, яка дає дихати шкірі та не сковує рухи ☺️

Обирай себе — обирай розкішні набори від LEVANTE та забудь про дискомфорт, передавлювання чи неправильну посадку під час тренувань 💪🏻☺️», – пише бренд.

Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+)Пікантний забіг: луцьким стадіоном ганяли дівчата в сексі-білизні (фото 18+) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів