Поділитись:

У Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавою

Вівторок, 13 серпня 2024, 13:52
У Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавою

У Луцьку відкрили нову крамницю «Ясочка».

Крамниця «Ясочка» – це сучасний магазин українських брендів. Перша їхня крамниця розташована навпроти головного корпусу ВНУ ім.Лесі Українки.

Днями відкрили нову «Ясочку» у ТЦ «Гранд Волинь». Ця крамниця пропонує ексклюзивний асортимент одягу та аксесуарів, створених виключно українськими виробниками. Основною метою «Ясочки» є підтримка та популяризація вітчизняних брендів, що гарантує високу якість та унікальність товарів.

Серед «фішок» цього простору – кав'ярня, де можна посмакувати напоями та скуштувати цікаві десерти.

«Ясочка» вирізняється своєю затишною атмосферою та професійним обслуговуванням, створюючи комфортні умови для кожного відвідувача. Це не просто магазин, а простір, де можна знайти стильний та якісний одяг, який підкреслює індивідуальність клієнта.

У Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавоюУ Луцьку відкрили новий простір з українськими брендами і смачною кавою 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів