З прапорами й квітами: на Волині вночі зустріли «олімпійський експрес» (фото, відео)

Вівторок, 13 серпня 2024, 11:55

Цієї ночі прикордонники на Волині тепло зустрічали пасажирів, які прибували «олімпійським експресом».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

У ніч на вівторок, 13 серпня, залізницею з Варшави повернулося в Україну чимало атлетів та тренерів, які представляли Україну на Олімпіаді-2024.

Зазначають, що процедура паспортного контролю для них була особлива: прикордонники вітали олімпійців з квітами та прапорами. Імениті спортсмени залишили свої підписи та побажання на прапорах, спортивному одязі та взутті.

«І спортсмени, і прикордонники відзначили, що це гарна тенденція, коли український прапор підіймається не лише на території нашої країни», – йдеться у дописі.

Зазначають, що серед тих, хто цієї ночі повернувся додому, – срібні призери Олімпіади:

  • Людмила Лузан (каное-двійка 500 м),
  • Ірина Коляденко (вільна боротьба),
  • Парвіз Насібов (боротьба греко-римська)
  • та бронзовий призер з греко-римської боротьби Жан Беленюк.

Особливо тепло прикордонники вітали представниць спорткоманди Державної прикордонної служби України сестри Марина та Владислава Алексіїви за підсумками Олімпіади посіли п'яте місце у довільній програмі з артистичного плавання на Олімпійських іграх-2024. У майбутньому сестрам побажали досягати лідерських позицій і медалей найвищого ґатунку.

«Хоча і спортсмени, і прикордонники зазначили, що чекають головної Перемоги та всіляко її наближають, кожен на своєму місці», – йдеться у попвідомленні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: