Поділитись:

У Нововолинську всім під’їздом крали воду

Вівторок, 13 серпня 2024, 09:00
У Нововолинську всім під’їздом крали воду

Чергову самовільну врізку у центральну мережу водопостачання в Нововолинську днями виявили працівники водоканалу в багатоповерхівці на 15-му Мікрорайоні. Не просто виявили, а зловили мешканців будинку на гарячому, коли ті мили свої автівки та щедро поливали садок.

Про це повідомили в КП «Нововолинськводоканал».

Хто і коли облаштував у підвальному приміщенні багатоповерхівки незаконний водопровід і кран, так і не вдалося з’ясувати. Однак 10 000 грн штрафу голові ОСББ довелося сплатити. Наразі самовільні труби та кран зрізані. Будинок – під пильним наглядом контролерів Нововолинськводоканалу.

У водоканалі нагадують: будь-яке самовільне приєднання до системи централізованого водопостачання є незаконним і розцінюється як крадіжка. Адже такі дії людей завдають чималих збитків комунальному підприємству. Тож якщо у вас десь у підвальному приміщенні є водопровід і вода тече поза лічильником, то краще самостійно повідомити про це працівникам абонентського відділу.

Узаконити врізки буде набагато дешевше. Споживачу дають змогу виготовити відповідну документацію і поставити лічильник. Не чекайте, поки контролери Нововолинськводоканалу вас зловлять на гарячому, складуть акт і виставлять круглу суму штрафу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів