Поділитись:

Жінка помстилась надбридливому сусіду як справжня принцеса

Вівторок, 13 серпня 2024, 03:27
Жінка помстилась надбридливому сусіду як справжня принцеса

Жінка розповіла, що її сусід вмикає музику на максимальній гучності весь день і відмовляється вимикати її на ніч. Роздратовані сусіди навіть викликали поліцію, бо чули музику на вулиці після опівночі та до самого ранку, пише ТСН.

Вона пожалілася на «Reddit»:

«У моєму кварталі є сусід, який є просто поєднанням усіх поганих сусідських звичок. Основна скарга – це шум, він цілими днями вмикає треш-музику, що не було б проблемою, якби він поважав гучність і дозволений час. Моя сім'я викликала поліцію о 3-й ночі, але я думаю, що гроші не є проблемою для цього хлопця, тому що він продовжує це робити. Оскільки всі викликали на нього поліцію через шум, він також вирішив викликати поліцію через шум – плач новонародженої дитини (коли приїхали поліцейські, вони послали його, так що це була мініперемога)».

Крім того, жінка стверджує, що сусід – «псих», який витріщається у вікно, коли вона або її неповнолітня сестра перебувають у спальні. Тож, щоб провчити його, вона вигадала план, як з нього познущатися.

«Оскільки цей чувак звик не спати вночі під жахливу музику, він спить практично весь ранок і абсолютно ненавидить пташиний щебет, тому що він його будить. Можна буквально почути, як він скаржиться і зачиняє вікна, коли пташки починають співати. Тож я вирішила планувати з огляду на це. Я запитала у всіх сусідів, чи вони не проти, коли птахи щебечуть. Більшість відповіли, що їм це подобається. Тоді я запитала у магазині деталей, чи можу я розкидати насіння на їхньому даху, щоб привабити птахів. Власник сказав «так», тому що хлопець кидав сміття на дах магазину, тож щотижня власнику доводилося чистити ринви», – додає вона.

Вона почала розкидати насіння щодня о 5-й ранку на даху магазину – і каже, що менш ніж за тиждень у неї з'явилася «ціла армія птахів».

«Я також почала розкидати листя, гілки, собачу шерсть та інші речі, щоб птахи могли будувати гнізда поблизу. У моєму вікні також є вода для пташок. Найсмачніша частина моєї помсти була тоді, коли я вирішила, що птахам потрібне невелике частування. У мене є друг, який розводить комах, щоб люди годували ними своїх екзотичних домашніх улюбленців, тож я попросила у нього 100 цвіркунів, щоб погодувати птахів. Він зробив мені приголомшливу знижку, і наступного дня я вже розкидала цвіркунів на даху. Птахи почали їсти цвіркунів, але, очевидно, вони не могли з'їсти їх усіх, тому решта десятків цвіркунів, які врятувалися, побігли до найближчого притулку... На відкритий балкон цього ідіота», – розповідає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів