Поділитись:

У помешканні ківерчанина знайшли кіло канабісу і трохи амфетаміну (фото)

Понеділок, 12 серпня 2024, 16:49
У помешканні ківерчанина знайшли кіло канабісу і трохи амфетаміну (фото)

У помешканні 32-річного жителя Ківерців правоохоронці знайшли близько кілограма канабісу та 30 грамів амфетаміну – всього на суму понад 50 тисяч гривень.

Про це у понеділок, 12 серпня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У неділю. 11 серпня, в рамках досудового розслідування працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими провели санкціонований обшук у 32-річного мешканця Ківерців, який, за підозрами правоохоронців, причетний до зберігання наркотичних речовин у великій кількості.

Під час обшуку за місцем тимчасового проживання поліцейські виявили та вилучили близько кілограма канабісу, стебла конопель, а також 30 грамів амфетаміну. Усе це слідчі спрямували на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Вартість вилученого, за попередніми оцінками, на «чорному ринку» становить понад 50 тисяч гривень.

Нині, за процесуального керівництва прокуратури, вирішується питання про оголошення фігуранту підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Слідство триває.

У помешканні ківерчанина знайшли кіло канабісу і трохи амфетаміну (фото)У помешканні ківерчанина знайшли кіло канабісу і трохи амфетаміну (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів