Поділитись:

На Рівненщині неадекват каменем забив до смерті жінку (фото)

Понеділок, 12 серпня 2024, 16:25
На Рівненщині неадекват каменем забив до смерті жінку (фото)

У місті Дубно, що на Рівненщині, 49-річний чоловік каменем забив до смерті 47-річну жінку, з якою він вживав алкоголь.

Про це пишуть «Рівненські новини».

Про те, що на вулиці біля котельні у Дубно виявили жінку без ознак життя із тілесними ушкодженнями, до поліції повідомив у неділю, 11 серпня, близько 09:00, 35-річний місцевий житель.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за вчинення майнових злочинів 49-річний мешканець Дубно.

Працівники поліції з’ясували, що о 2-й годині тієї ж ночі жінка разом із заявником, його 50-річною знайомою та нападником розпивали алкогольні напої. Під час словесної суперечки жінка нецензурно обізвала 49-річного дубенчанина. Той розлютився, схопив камінь та почав би ним жінку по голові. 

Присутні спробували захистити потерпілу, однак нападник залякав їх, тож ті втекли. Коли ж уранці повернулися, виявили 47-річну місцеву жительку без ознак життя. 

З місця події слідчі вилучили необхідну слідову інформацію. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

На Рівненщині неадекват каменем забив до смерті жінку (фото)На Рівненщині неадекват каменем забив до смерті жінку (фото)На Рівненщині неадекват каменем забив до смерті жінку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів