Гарні та добрі: 7 наймиліших порід собак у світі

Понеділок, 12 серпня 2024, 02:28

Собаки є найкращими друзями для людей, проте є ті, які можуть стати наймилішими тваринками. Експерти назвали найприємніші породи собак, які завжди вас будуть радувати.

Про це пише УНІАН.

Золотистий ретривер

Золотисті ретривери є чарівними пухнастими цуценятами, які виростають у красивих дорослих собак. Незалежно від віку, вони вражають своєю м'якою золотистою шерстю. Ця порода також є дуже фотогенічною.

"Поєднання їхніх милих карих очей, довгих локонів, висячих вух і дурнуватої посмішки дорівнює одному великому пакету милості. За характером вони дружелюбні, віддані та прагнуть догодити, що робить їх легкими для дресирування. Вони також є ідеальними сімейними собаками, оскільки лагідно ставляться до дітей", - зазначають у матеріалі.

Вельш-коргі пемброк

Ці собаки можуть здивувати деяких людей тим, що це витривала порода, яка звикла до життя на фермі. У Spruce Pets наголошують, що ці коргі асоціюються з милими маленькими феями з валлійської легенди, яких люблять маленькі феї. 

Також коргі є чудовими домашніми улюбленцями. Вони грайливі, розумні та ласкаві собаки, але вони потребують багато фізичних вправ та уваги. 

Папілон

Папілони є французькими собаками з великими характерними вухами. Вони потребують додаткового догляду, проте врешті-решт отримують чудових домашніх улюбленців. 

Daily Paws описує цю породу як "розумних друзів людей", які століттями були улюбленцями королівських осіб.

Бернський гірський собака

Бернський гірський собака також є прекрасним у дорослому віці. Люди кажуть, що у цих собак золоті серця. Вони відомі тим, що спокійні, лагідні і чудово ладнають з дітьми. 

"Всесвітній фонд захисту тварин додає, що це ще одна порода, яка завжди здається усміхненою. Ви не зможете надивитися на їхню розкішну пухнасту гриву, яка так і проситься в обійми. Це доброзичливі та щасливі собаки, які стануть окрасою будь-якої оселі", - додають у виданні.

Такса

Часто цю собаку порівнюють із сосискою. Колись такси були тунельними мисливцями, які полювали на гризунів. Зараз вони є домашніми улюбленцями у багатьох родин. 

Попри свій маленький зріст, такси є чудовими сторожовими собаками. Їх добре заводити як домашніх улюбленців. Проте експерти кажуть, що їхня мисливська натура робить їх схильними до риття, гавкоту, тому вони мають тенденцію залазити в речі, якщо їх залишають надовго наодинці. 

Бігль

Бігль є фотогенічним маленьким песиком. Завдяки своїй розкішній шерсті вони мають чудовий вигляд.

"З доброзичливою вдачею і великими очима, постійно схожий на цуценя зовнішній вигляд біглів, безперечно, чарівний", - підкреслює Southern Living.

Йоркширський тер'єр

Йорки є крихітними собачками з шовковистою шерстю, які потребують постійного догляду, аби мати якнайкращий вигляд. Ці собаки люблять бути у центрі уваги. Parade Pets стверджує, що перед ними важко встояти, проте завдяки їхньому мініатюрному зросту ви можете брати їх з собою всюди, куди б ви не пішли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: