Поділитись:

Як приготувати хрустку курку з часником: рецепт від шефа

Неділя, 11 серпня 2024, 06:39
Як приготувати хрустку курку з часником: рецепт від шефа

Хрустка курка з часником від зіркового британського шеф-кухаря Джеймі Олівера потребує лише п’яти інгредієнтів і займає менше 15 хвилин для приготування з нуля.

Цей ідеальний рецепт, який Олівер поділився на своєму веб-сайті, можна неквапливо приготувати, якщо хочеться чогось простого на вечерю без зайвих труднощів.

«Надзвичайно простий у приготуванні, це чудовий швидкий спосіб для справді смачної, хрусткої подрібненої курки, і я додав часник для додаткового смаку. Відбивання курки, як перед додаванням крихт, так і для того, щоб допомогти їм прилипнути, робить м’ясо м’яким і робить його ще швидшим для приготування», - зазначив він.

Для приготування візьміть:

  • курячі грудки - два шматочки по 120 г;
  • цільнозерновий хліб - два товстих шматка по 75 г;
  • часник - 1 зубчик;
  • лимон - 1 шт.;
  • рукола - 50 г.

Для початку помістіть курячі грудки між двома великими листами пергаменту. Потім трохи відбийте їх, щоб надати сплюснуту форму.

Поріжте хліб на шматочки і покладіть в кухонний комбайн, туди ж додайте подрібнений часник - вам потрібно зробити таким чином дрібні панірувальні сухарі. Посипте курку цією сумішшю, знову накрийте папером та побийте качалкою, щоб вбити крихти в м'ясо.

Поставте сковороду на середній вогонь і готуйте курку по три хвилини з кожного боку до хрусткої, золотистої скоринки та повної готовності.

Вичавіть лимон на листя руколи. Коли курка приготується, наріжте її скибочками та покладіть на тарілку разом із зеленню. У такому виді можна подавати як самостійну страву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів