Поділитись:

Чоловік «зіпсував» побачення одним походом у вбиральню: що сталось

Неділя, 11 серпня 2024, 04:22
Чоловік «зіпсував» побачення одним походом у вбиральню: що сталось

Жінка розкрила, як партнер зіпсував їхнє ідеальне побачення одним походом у вбиральню, пише УНІАН. 

Перші побачення часто бувають досить незручними, особливо якщо ви познайомилися зі своєю дівчиною через застосунок для знайомств і ще не зустрічалися особисто. Обидві сторони, як правило, намагаються справити враження один на одного. Демонструвати всі свої дивні примхи та шкідливі звички в перший день - не найкращий варіант.

Однак один чоловік зовсім забув про це, оскільки просто шокував жінку абсолютно після того, як запросив її до себе додому після першого побачення.

Рейчел Пейдж поділилася, що побачення пройшло дуже добре, тому вона з ентузіазмом погодилася піти в гості до чоловіка, щоб «подивитися фільм». Але побачення перетворилося з ідеального на катастрофічне за лічені хвилини, коли вона побачила, що зробив її потенційний партнер, щойно увійшли в дім.

«Я пішла на побачення з хлопцем, це було наше перше побачення. Ми їли фахіта і маргариту - це було добре, це було весело. Він був кумедним, він був милим, і після вечері він сказав: «Гей, ти хочеш піти до мене додому, щоб подивитися фільм?». Ми підходимо до його будинку, і він веде мене до своєї кімнати. Я сідаю на його ліжко, а потім він одразу йде у ванну кімнату. Нічого страшного. Якщо тобі потрібно в туалет, ти повинен йти в туалет. Він спустив штани і сів на унітаз, я подумала, що він пісяє сидячи», - пригадала дівчина.

Чоловік залишив двері до вбиральні навстіж відчиненими. Але навіть це не було найдивнішим. Він сидів у вбиральні досить довго. Жінка занепокоїлась і запитала, чи все добре. Чоловік відповів: «Я какаю». Відповідь приголомшила Рейчел.

Коментатори відео залишилися настільки ж збентеженими. Багато з них сказали, що це не те, що люди мають робити на першому побаченні. Дехто навіть написав, що якщо він вже почувається досить комфортно, щоб виявляти свої туалетні звички на першому побаченні, Рейчел варто «тільки уявити», на що він може бути здатний, коли йому справді комфортно з нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів