Чоловік гуляв зі своїм собакою пляжем, а той випадково «обкурився»

Неділя, 11 серпня 2024, 01:12

Власник собаки висловив попередження після того, як його собака випадково з'їв канабіс під час прогулянки пляжем і, як результат, «обкурився».

59-річний Стівен Девідсон сказав, що пес Оскар почав дивно поводитися після їхньої звичайної прогулянки в Ширнесі, Велика Британія, в суботу, 27 липня.

Вест-гайленд-тер'єр, який зазвичай «велелюбний і прилипливий», став млявим і «пішов до фей». Восьмирічний Оскар також припинив пити воду, що змусило стурбованого Стівена побоюватися, що домашній вихованець «міг зневоднитися та померти».

Стівен зателефонував черговому ветеринару і повіз Оскара на огляд, де було виявлено, що собака вжив наркотик класу B.

«Вони щось вставили йому в горло, щоб перевірити, чи він захлинеться одразу, але він цього не зробив — була затримка. Ось тоді вони сказали, що його накачали наркотиками», – розповідає він.

Повідомляється, що ознаки інтоксикації у собак можуть проявитися через 30-90 хвилин після вживання канабісу. Ефекти можуть містити нетримання сечі, розширені зіниці, уповільнення серцевого ритму та відсутній погляд. Собаки також можуть відчувати "реакцію переляку", коли вони здаються сонними і починають падати, але раптово набувають рівноваги.

Щоб вивести канабіс з організму, Оскарові довелося залишитися на ніч у ветеринара, де йому поставили крапельницю та дали вугілля. Відтоді він повністю одужав і знову з задоволенням перевертається на живіт, щоб його погладили.

Але лікування, яке отримав маленький білий тер'єр, призвело до величезного рахунку. Стівену довелося заплатити понад 900 фунтів стерлінгів за догляд у неробочий час, хоча він вважає, що зможе повернути цю суму за страхуванням для домашніх тварин.

Його більше турбує, де він тепер вигулюватиме Оскара, оскільки він побоюється брати його назад на набережну, яка розташована всього за 20 хвилин від його будинку.

59-річний чоловік каже, що врешті-решт повернеться на своє звичайне місце для вигулювання собак, але висловився, щоб попередити інших власників, на що варто звернути увагу.

«Я просто хочу, щоб люди були особливо обережними з тим, що підхоплюють їхні собаки, і усвідомлювали будь-які небезпеки під час вигулювання», – ділиться переживаннями чоловік.

Стівен також хоче, щоб власники зверталися за допомогою якнайшвидше, якщо їхні цуценята почнуть поводитися дивно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: